vrijdag 26 april 2013

Kokostaart met verse mango

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "kokostaart met verse mango" via deze link


Ontvang  GRATIS 

'20 heerlijke recepten voor een platte buik'
  +
het rapport 'De 7 stappen om vet te verbranden'


 KLIK HIER

maandag 22 april 2013

Pladijs met selderpuree en wijnsaus

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "pladijs met selderpuree en wijnsaus" via deze link



Deze week in Dagelijkse Kost

Deze week op het menu in Dagelijkse Kost van Jeroen :
  • maandag:gebakken pladijsfilets met selderpuree en wijnsaus
  • dinsdag:smeerpaté van kippenlevertjes
  • woensdag:kokostaart met verse mango
  • donderdag:varkensreepjes en noedels in de wok
  • vrijdag:veggie groentencassoulet met lookbroodjes

Capellini met gebakken gehakt, paddenstoelen en minitomaten

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "capellini met gebakken gehakt, paddenstoelen en minitomaten" via deze link

vrijdag 19 april 2013

woensdag 17 april 2013

Aardappel-preisoep met waterkerscoulis en gerookte makreel

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "aardappel-preisoep met waterkerscoulis en gerookte makreel" via deze link

Konijnenbouten uit de oven met risotto

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "konijnenbouten uit de oven met risotto" via deze link

Deze week in Dagelijkse Kost

Deze week op het menu in Dagelijkse Kost van Jeroen :
  • maandag: konijnenbouten uit de oven met risotto
  • dinsdag: aardappel-preisoep met waterkerscoulis en gerookte makreel
  • woensdag: chocoladepudding met vanilleroom
  • donderdag: asperges met roerei en grijze garnalen
  • vrijdag: capellini met gebakken gehakt, paddenstoelen en mini-tomaten

zaterdag 13 april 2013

Bladerdeegpizza met vanalles

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "bladerdeegpizza met vanalles" via deze link

Oosterse viscorry met gamba's

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "Oosterse viscurry met gamba's" via deze link

Plattekaasmousse met witte chocolade en zoete rabarbersoep

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "plattekaasmousse met witte chocolade en zoete rabarbersoep" via deze link

Consommé van ossenstaart


Consommé van ossenstaart
Consommé van ossenstaart | Jeroen Meus
Soep bereiden kan vaak in 1-2-3, maar voor een geslaagde heldere consommé van ossenstaart heb je een beetje geduld nodig. Het resultaat is eerlijke krachtsoep die meer dan de moeite waard is.

De staart van een rund is continu in actie, al was het maar als vliegenmepper. Het gespierde stuk vlees is de ideale basis voor een soep met geschiedenis. 

Alles begint bij een eenvoudige groentebouillon met de stukken staart. Om het taaie vlees te veranderen in een malse lekkernij moet je wel zo’n 4 uur geduld hebben. Nadien verander je de troebele bouillon in een heldere soep. Daar heeft één of ander genie ooit een truc voor bedacht, op basis van eiwitten en met behulp van een neteldoek.

Klik hier om het recept te (her)bekijken van de consommé van ossenstaart van Jeroen Meus.

Gevulde pastaschelpen in de oven

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "gevulde pastaschelpen in de oven" via deze link



Ontvang  GRATIS 

'20 heerlijke recepten voor een platte buik'
  +
het rapport 'De 7 stappen om vet te verbranden'


 KLIK HIER

dinsdag 9 april 2013

Deze week in Dagelijkse Kost ...

Deze week op het menu in Dagelijkse Kost van Jeroen :
  • maandag: gevulde pastaschelpen in de oven
  • dinsdag: consommé van ossenstaart
  • woensdag: plattekaasmousse met witte chocolade en zoete rabarbersoepé
  • donderdag: oosterse viscurry met gamba's
  • vrijdag: Jeroen's bladerdeegpizza met vanalles

Varkenshaasje met jagersaus en kroketten

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "varkenshaasje met jagersaus en kroketten" via deze link


Nu €10 korting op een maxi-TERAPY XXL zitzak. Te gebruiken voor 1, 2 of 3 personen!
Maxikorting10
-
 

Gegrilde zeeduivel met penne, chorizo en ricotta | dagelijkse kost


Zeeduivel is een stevige vis met smakelijk wit vlees. Je kan de vis gemakkelijk grillen. Jeroen gebruikt dikke lapjes visfilet die na een korte grillbeurt op de tafel komen bovenop een pastaschotel met penne en Spaanse chorizo in een romige saus op basis van ricotta.

Amandelbiscotti en een exotische smoothie

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "amandelbiscotti en een exotische smoothie" via deze link

Lamsburgers in een pita broodje

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "lamsburgers in een pita broodje" via deze link

dinsdag 2 april 2013

Tarwekorrels met lentegroenten en een kruidensaus

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "tarwekorrels met lentegroenten en een kruidensaus" via deze link

Deze week in Dagelijkse Kost ...

Deze week op het menu in Dagelijkse Kost van Jeroen :
  • maandag: tarwekorrels met lentegroenten en een kruidensaus
  • dinsdag: lamsburgers in een pitabroodje
  • woensdag: amandelbiscotti en een exotische smoothie
  • donderdag: gegrilde zeeduivel met penne, chorizo en ricotta
  • vrijdag: varkenshaasje met jagersaus en kroketten

Gegrilde kalkoenlapjes met snijbonen

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's "gegrilde kalkoenlapjes met snijbonen" via deze link