zondag 28 juli 2013

Kipfilet met pizzaïola, kruidenricotta en pasta

Pizzaïola is een lekkere, typisch Italiaanse tomatensaus. Er bestaan ontelbaar veel gerechten waar deze saus bij past. Jeroen maakt er heerlijke gebakken kipfilets met een romige vulling van ricotta en pesto bij. Je kan hier eender welke pasta bij serveren.

Bekijk het filmpje van die aflevering via deze link




donderdag 25 juli 2013

MOSSELEN IN DE WOK

Voor wie eens iets anders wil proberen dan 'gewoon' mosselen natuur, kan deze licht Aziatisch getinte versie van mosselen in de wok van Jeroen eens proberen.

Bekijk het filmpje van die aflevering via deze link

donderdag 18 juli 2013

Dagelijkse kost 5 reserveren

Dagelijkse Kost 5 wordt verwacht vanaf 21 september 2013.
Je kan deel 5 nu echter al reserveren via Cosmox.be

Jeroen Meus beleeft dag na dag plezier aan koken – dat zie én proef je. Na drie jaar Dagelijkse kost is zijn dagelijkse televisieprogramma een vaste waarde op de openbare omroep en is Jeroen culinaire vriend aan huis bij honderdduizenden Vlamingen. De dagelijkse kost-boeken van de sympathiekste chef zijn intussen een vaste waarde in de collectie van iedereen die graag in de keukenpotten roert of het stap voor stap wil leren. Jeroen blijft na al die tijd geïnspireerd om jong en oud zo gevarieerd mogelijk tafelplezier te bezorgen. Want niets geeft een ervaren of prille hobbykok meer voldoening dan een geslaagde bereiding en borden die weer helemaal leeg naar de pompbak verhuizen. En daarvoor ben je bij Jeroen aan het goede adres. dagelijkse kost 5 bundelt opnieuw een hele reeks recepten, zodat elke fan met frisse ideeën aan de slag kan voor een weekdag, feestdag of zomaar een dag tussendoor. Met dagelijkse kost 5 als handleiding ligt Jeroens inspiratie voor lekker koken zonder grote inspanning of culinair gegoochel op ieders bord.  [ RESERVEREN ]

woensdag 17 juli 2013

Warm weer = tijd voor KOUDE gerechten !

Nu het (eindelijk !) echt aan het zomeren is en de temperaturen de hoogte ingaan is het tijd om wat koude gerechten van Jeroen boven te halen.

Zoals bijvoorbeeld deze koude pastasalade met maïs en tonijn, een ode aan de vader van Jeroen.


Weekends om je vingers bij af te likken!

Weekendesk.be - 15 augustus : tot -46% korting op jouw weekend!

Dit jaar valt 15 augustus op een donderdag! Het ideaal moment om met z´n tweetjes of met de familie op verlengd weekend te gaan. Weekendesk geeft jou de keuze uit meer dan 900 weekends om te ontspannen in België, trek erop uit naar Frankrijk, ga op ontdekking in Duitsland of ga fietsen in Nederland. Aarzel dus niet en kies snel jouw weekendje voor het te laat is!

Voor meer informatie, klik hier

 
 

Barbecue in beton in de aanbieding

Bij Intergard staat een mooie barbecue in beton in promotie  (269,99 i.p.v. €418,80 excl. BTW) momenteel. 


Barbecue beton nr.5 incl. in hoogte verstelbaar grillrooster 55x35cm,
gedeeltelijk ingekleurd, wit gedeelte is grijs.
Geen quartzcoating nodig!