zondag 19 april 2015

LAMSSCHENKELS MET LINZEN EN FIJNE GROENTEN


Klik hier en bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's lamsschenkels met linzen en fijne groenten

FISH PIE


Klik hier en bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's fish pie

BULGURSALADE MET GROENTEN EN GRANAATAPPEL


Klik hier en bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's bulgursalade met groenten en granaatappel

PANNA COTTA MET YOGHURT EN PRUIMEN IN PORTO


Klik hier en bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's panna cotta met yoghurt en pruimen in porto

GEHAKTBALLEN MET KAAS EN SPITSKOOLSTOEMP


Klik hier en bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's gehaktballen met kaas en spitskoolstoemp

woensdag 8 april 2015

BAVAROISTAART MET ROOD FRUIT EN WITTE CHOCOLADE


Klik hier en bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's bavaroistaart met rood fruit en witte chocolade

BROODJE PULLED PORK MET KOOLSLA | Jeroen Meus


Serveer deze bereiding aan fans van varkensvlees en ze zijn in de zevende hemel.

Deze Amerikaanse bereiding van ‘pulled pork’ verandert een stevige varkensschouder na enkele uren oventijd en een beetje handenarbeid in pluksels kruidig vlees om tussen een broodje te serveren. De ‘rub’ van specerijen waarmee je het vlees hebt ingewreven zorgt voor een opmerkelijke smaak. Combineer dit apart broodbeleg met een verse koolsla.

Klik hier en bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's broodje 'pulled pork' met koolsla

BLOEMKOOLSOEP OP OOSTERSE WIJZE


Klik hier en bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's bloemkoolsoep op Oosterse wijze