Snel naar

dinsdag 29 november 2016

maandag 28 november 2016

Soljanka



Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  Soljanka

zondag 27 november 2016

Russisch ei met gerookte paling 'cocktail'

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's   Russisch ei met gerookte paling 'cocktail'

woensdag 23 november 2016

dinsdag 22 november 2016

Tajine van zoete aardappel en wortel met yoghurt 'massala' | Jeroen Meus

Tajine van zoete aardappel en wortel massala | Jeroen Meus

Van deze vegetarische tajine krijg je het gegarandeerd warm.


Het stoofpotje wordt geserveerd met een yoghurt ‘massala’, wat letterlijk 'warme specerijenmengeling' betekent. In de mix: kruidnagel, laurier, peper, kardemom, steranijs, kaneel, rozenblaadjes en cayennepeper.

maandag 21 november 2016

Ribollita

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  Ribollita

Oorspronkelijk is ribollita een minestrone die de volgende dag wordt opgekookt en waar brood aan wordt toegevoegd. Ribollita betekent dan ook letterlijk ‘opnieuw gekookt’.

zaterdag 19 november 2016

vrijdag 18 november 2016

donderdag 17 november 2016

Kalfsfricassee met kroketten

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  Kalfsfricassee met kroketten.




dinsdag 15 november 2016

Gebakken uier met Blackwellsaus

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  Gebakken uier met Blackwellsaus