Snel naar

maandag 27 februari 2017

Monte Cristo sandwich met gemarineerde coleslaw

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  Monte Cristo sandwich met gemarineerde coleslaw.

Dit is een Amerikaanse croque monsieur die je bakt zoals verloren brood. Je serveert er een zoetzure koolsalade bij.

vrijdag 24 februari 2017

Chocoladebeignets met vanillesaus

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  chocoladebeignets met vanillesaus.

Dit is een geweldig recept om samen met de kinderen te maken. Om duimen en vingers bij af te likken!


woensdag 22 februari 2017

Witloofvelouté met spek en kaas

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  witloofvelouté met spek en kaas.

Het klassieke witloof met ham en kaas, maar deze keer in een velouté.

maandag 20 februari 2017

Pasta boscaiola

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  pasta boscaiola.

Een perfecte maaltijd om volop van te genieten!

donderdag 16 februari 2017

Macaroni met hesp, kaas en spruitjes

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  macaroni met hesp, kaas en spruitjes.

Jeroens motto is: "Er kan nooit genoeg kaassaus zijn!"

woensdag 15 februari 2017

Scampiburger met diabolique-mayonaise, ijsbergsla en gefrituurde uiringen

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  scampiburger met diaboliquemayonaise, ijsbergsla en gefrituurde uiringen.

Een scampiburger met een door Jeroen zelfbedachte diaboliquemayonaise!

maandag 6 februari 2017

Crêpes Suzette

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  crêpes Suzette.

Een klassieker van chef Escoffier.

woensdag 1 februari 2017

Parfait van tiramisu

Bekijk het recept en de video voor de bereiding van Jeroen's  parfait van tiramisu.

Parfait is een ijsbereiding waarvoor je geen roomijsmachine nodig hebt.