Wat kookt Jeroen Meus deze week in Dagelijkse Kost ? Receptenlijst van de gerechten van Jeroen Meus.
Snel naar
▼
vrijdag 30 november 2018
donderdag 29 november 2018
Pasta carbonara met prei en gebakken spekblokjes | dagelijkse kost
De klassieke pasta carbonara met een knipoog. Zonder room uiteraard, maar wél met krokant gebakken spek, prei en een gepocheerd eitje.
(her-)bekijk het recept en de video van de bereiding van Jeroen Meus zijn pasta carbonara met prei en gebakken spekblokjes via deze link.
woensdag 28 november 2018
Salade met pompoen, boerenkool, geitenkaas en gierst
dinsdag 27 november 2018
Poire belle Hélène | dagelijkse kost
![]() |
| Poire Belle Hélène | Jeroen Meus |
Een klassieker met gepocheerde peer, vanille-ijs, een toefje slagroom en chocoladesaus.
maandag 26 november 2018
Witte pens met spruitjes in kaassaus en gekookte aardappelen
vrijdag 23 november 2018
Millefeuille van mokkamousse en boterwafels
donderdag 22 november 2018
Rundvlees met gebakken champignons en rijst
Op vakantie ontdek je al eens iets nieuws. Jeroen leerde dit gerecht afgelopen zomer kennen en serveert het nu als dagelijkse kost. Snel en simpel, meer moet dat niet zijn in de Japanse keuken. De reepjes rundvlees worden gemarineerd en gebakken in een teriyakisaus, waardoor ze een speciale glans (teri) krijgen.









