vrijdag 17 februari 2023

Zalm met Parmezaankorst en verse pappardelle


Zalm met Parmezaankorst en verse pappardelle
Zalm met Parmezaankorst en verse pappardelle | Jeroen Meus
Jeroen daagt je uit om eens verse pasta te maken. Het kost een beetje tijd, maar het resultaat zal ongetwijfeld eens zo goed smaken.

Voor dit gerecht maakt Jeroen pappardelle, een brede lintpasta. Heb je geen zin of tijd om de pasta vers te bereiden, dan kan je het gerecht ook met de kant-en-klare versie op te tafel zetten. 

De Italiaanse linten zijn vergezeld van stukken zalmfilet met een knapperige korst op basis van Parmezaanse kaas. De vis gaart in de oven en de pasta krijgt smaak van een salsa verde, een eenvoudige groene saus met verse tuinkruiden.

Klik hier om het recept te (her)bekijken van de zalm met Parmezaankorst en verse pappardelle van Jeroen Meus.