Het Nationale Kerstmenu 2023!
- APERITIEFHAPJES
Het Nationale Kerstmenu 2022
Het Nationale Kerstmenu 2021!
- MAANDAG: APERITIEFHAPJES
Hieronder vind je de "Nationale Kerstmenu's" uit Dagelijkse Kost van de voorbije jaren.
Het Nationale Kerstmenu 2020
Nationale Kerstmenu's van de voorbije jaren:
- MAANDAG: Nationale Kerstmenu 2020 - aperitiefhapjes
Noordzeekroketjes, rundertartaar met daikon, carpaccio van rode biet met crème van geitenkaas en kerstpunch met Martini Floreale, ginger beer en clementines
- DINSDAG: Nationale Kerstmenu 2020 - voorgerecht
Torentje van omelet, krabsla, appel en gerookte zalm - WOENSDAG: Nationale Kerstmenu 2020 - tussengerecht
Gebakken griet met knolselder, spinazie en pompoen - DONDERDAG: Nationale Kerstmenu 2020 - hoofdgerecht
Kerstvidee van kalkoen met kroketten en wintergroenten - VRIJDAG: Nationale Kerstmenu 2020 - dessert
Biscuit met limoenpudding, bosvruchten en witte chocolade
Het Nationale Kerstmenu 2019 van Jeroen Meus
Het Nationale Kerstmenu 2018
HAPJES
~
VOORGERECHT
~
TUSSENGERECHT
~
HOOFDGERECHT
~
DESSERT
Nationale Kerstmenu's van de voorbije jaren:
- HET NATIONALE KERSTMENU 2017
DESSERT: Schwarzwälder kirsch - HET NATIONALE KERSTMENU 2016
- Kersthapjes en aperitief
Een 'Moscow Mule' cocktail, carpaccio van hert, gegratineerde oesters, rauwe oesters en gefrituurde pladijs met dipsausjes: een perfecte start van het kerstdiner! - Mosselkroketjes met salsa en klassieke mosselsaus
Een goude tip: maak de vulling voor de kroketten van tevoren klaar! - Garnalenbisque
- Kalfsgebraad met jagersaus, amandelkroketten en witloofsalade
- Javanais met ganache van chocolade
- HET NATIONALE KERSTMENU 2015