donderdag 19 december 2019

Nationale Kerstmenu 2019 | Hoofdgerecht : Hertengebraad met champignonsaus, rode kool, appel-knolseldermash en aardappelwafeltjes


Hertengebraad met champignonsaus, rode kool, appel-knolseldermash en aardappelwafeltjes recept Jeroen Meus
Hertengebraad met champignonsaus, rode kool, appel-knolseldermash en aardappelwafeltjes
Een royale feestmaaltijd voor echte fijnproevers. Dit rijkelijk hoofdgerecht combineert frisse en volle smaken met verschillende texturen, van krokante aardappelwafeltjes tot smeuïge knolselderpuree met appel en verse rode kool.

Het hertengebraad geef je eerst een korstje in de pan en mag daarna in de oven. Zo heb je rustig de tijd om al de heerlijke garnituur en de romige champignonsaus klaar te maken. Hiermee is je kerstdiner sowieso geslaagd!

Klik hier om het recept te (her)bekijken van het hertengebraad met champignonsaus, rode kool, appel-knolseldermash en aardappelwafeltjes van Jeroen Meus.